Declaratie de accesibilitate

Actualizat: Iunie 2023

Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor Arad se străduieşte să se asigure că serviciile sale sunt accesibile pentru persoanele cu dizabilităţi. SPCLEP Arad a investit resurse pentru a ajuta la asigurarea faptului că site-ul său web www.evp-arad.roeste mai uşor de utilizat şi mai accesibil pentru persoanele cu dizabilităţi, cu convingerea puternică că fiecare persoană are dreptul să trăiască cu demnitate, egalitate, confort şi independenţă.

Accesibilitatea pe site-ul evp-arad.ro

Evp-arad.ro pune la dispoziţie Widgetul de accesibilitate a site-ului , care este alimentat de un server de accesibilitate dedicat. Programul permite evp-arad.ro să-şi îmbunătăţească conformitatea cu Ghidul de accesibilitate pentru conţinutul web (WCAG 2.1).

Activarea meniului Accesibilitate

Meniul de accesibilitate evp-arad.ro poate fi activat făcând clic pe pictograma meniului de accesibilitate care apare în colţul paginii. După declanşarea meniului de accesibilitate, vă rugăm să aşteptaţi un moment pentru a se încărca meniul de accesibilitate în întregul său.

Declinarea responsabilităţii

SPCLEP Arad îşi continuă eforturile pentru îmbunătăţirea continuă a accesibilităţii site-ului său web www.evp-arad.ro şi serviciilor sale, cu convingerea că este obligaţia noastră colectivă morală de a permite utilizarea fără probleme, accesibilă şi nestingherită şi pentru cei cu dizabilităţi.

Într-un efort continuu de îmbunătăţire şi remediere continuă a problemelor de accesibilitate, scanăm în mod regulat site-ul web www.evp-arad.ro, pentru a identifica şi repara orice barieră de accesibilitate posibilă pe site-ul nostru. În ciuda eforturilor noastre de a face ca toate paginile şi conţinutul de pe site-ul web www.evp-arad.ro să fie pe deplin accesibile, este posibil ca un anumit conţinut să nu fi fost încă complet adaptat la cele mai stricte standarde de accesibilitate. Aceasta poate fi rezultatul faptului că nu aţi găsit sau identificat cea mai potrivită soluţie tehnologică.

Compatibilitatea cu browserele şi tehnologiile asistive

Site-ul www.evp-arad.ro este conceput astfel încât să fie compatibil cu următoarele tehnologii asistive standard:

  • cea mai recentă versiune a browserelor Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox şi Apple Safari;

  • în combinaţie cu cele mai recente versiuni ale JAWS, NVDA, VoiceOver şi TalkBack.

Specificaţii tehnice

Accesibilitatea site-ului www.evp-arad.ro se bazează pe următoarele tehnologii pentru a lucra cu combinaţia specifică de browser web şi orice tehnologii sau plugin-uri de asistenţă instalate pe calculatorul dumneavoastră:

  • HTML

  • WAI-ARIA

  • CSS

  • JavaScript

Date de contact

Dacă doriţi să raportaţi o problemă de accesibilitate, aveţi întrebări sau aveţi nevoie de asistenţă în ceea ce priveşte site-ul www.evp-arad.ro vă rugăm să contactaţi reprezentanţii Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor Arad, după cum urmează:

Adresa: Calea Aurel Vlaicu nr 225-235 cod poştal 310141 Arad, România
Telefon: +40 257-214474

Fax: +40 257338133
E-mail: office@evp-arad.ro

Program de lucru al SPCLEP Arad

Luni, Marţi, Miercuri, Vineri: 08:30 - 16:30
Joi: 08:30 - 18:30

Puteţi face dovada adresei de domiciliu / reşedinţă cu extrasul de carte funciară eliberat online
sus